Szalay Könyvek könyvajánló

Támogatói adatlap

Tisztelt tanárok, diákok! Támogatásukkal hozzásegíthetik iskolájukat egy ingyenes osztály, vagy tantestületi kiránduláshoz a 2015-2016-os tanévben, amelyet a Szalay Könyvek finanszíroz meg az intézményük számára. Amennyiben hasznosnak találja AZ OLVASÁSSAL A TUDÁSÉRT pályázat célkitűzését, vagyis az „olvasás népszerűsítését, és annak megszerettetését az általános iskolák alsó és felső tagozatán, valamint a középiskolákban” kérjük, csatlakozzon iskolájának jelentkezéséhez az alábbi regisztrációs kérdőív kitöltésével!Minden egyes támogatói jelentkezés erősíti iskolájuk pályázatát, ezáltal növeli annak nyerési esélyeit.

(Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot! A kitöltést követően az Ön által megadott e-mail címre aktiváló levelet küldünk, ezért fontos, hogy működő e-mailt használjon.)

Melyik intézményhez kíván csatlakozni
Név
Foglalkozása Tanár Diák
Érdeklődési köre
szakácskönyvek szótárak
mesekönyvek foglalkoztató kiadványok
ezoterikus könyvek romantikus regények
történelmi könyvek útleírások
verseskötetek kötelező olvasmányok
ismeretterjesztő albumok kifestők
matricás könyvek kertészeti kiadványok
háromnyelvű albumok/szakácskönyvek történelmi regények
fejlesztő könyvek kisgyermekeknek  
E-mail címe
  A pályázati kiírás feltételeit tudomásul vettem (kötelező)
Adataim megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataim a Pannon-Literatúra Kft. adatbázisába kerüljenek, továbbá minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa saját marketingtevékenysége céljából. (nem kötelező)
 
A pályáztató vállalja, hogy a weboldalon keresztül hozzá eljutott személyes információkat (nevek, e-mail címek stb.) az adatvédelmi törvények (1992. LXIII.) betartásával kezeli, az adatokat harmadik fél számára nem adja ki.